Ne Kadar Eğitim Almalıyım?

  • admin 

Eğitim eğitimden sonra kalandır, öğrenmek ise bitmeyen bir süreçtir…

Yaşantımız boyunca her an bir şey öğreniyoruz, öğrenirken ya stresli uzun bir süreçten geçiyoruz ya da bir bilenden öğrenip maddi ve manevi kayıplar yaşamadan öğreniyoruz. Bu öğrenmes süreci her konuda aynı çalışıyor. İster motosiklet eğitimi olsun, ister yabancı dil… Ya konusunda uzman birinden eğitim alır maddi manevi kayıp yaşamadan doğruyu öğrenirsin ya da sağdan soldan kulaktan dolma bilgilerle öğrendiğin yabancı dille kaybeden olursun. Seçim her zamanki gibi senin…

Biz SAD Academy olarak en iyi yaptığımız işi yapıyor ve doğru bilgi ve tecrübemizi aktararak size motosiklet sürmeyi sıfırdan başlayarak öğretiyoruz. Bunun için de farklı bilgi ve becerilerde sürücüler için farklı eğitimlerimiz var.

Temel Eğitim: Hiç motosiklet sürmedim sürebilir miyim? İnsanlar ya genç yaşlarda ya da yetişkinlik zamanında motosiklet sürmek isterler. İnsanın fiziki yapısı, motosikletin fiziki yapısını bilip bu bilgiler ışığında pratik yapmalıdırlar. İnsanlar doğru bilgi ve beceri edinmeden yapacakları bütün işler yanlış olur, faturası da ağır olur. Kulaktan duyma yalan yanlış bilgilerle yapılan sürüş TEHLİKELİDİR. Hangi yaşta olursanız olun ilk kez motosiklet süreceğinizde temel eğitim ile başlayın. Kesinlikle 400ccyi geçmeyin.

Teori Eğitimi: Doğru bilginin sunum şeklinde aktarımıdır. Teoride anlatılanlar, anlatanın bilgisi ve tecrübesi kadardır. S.A.D Academy olarak uluslararası standartlarda en üst seviye bilgiyi sizlere sunuyoruz.

Hakimiyet Eğitimi: Her marka, tarz ve model motosiklet değiştirdiğinizde almanız gereken eğitimdir. Yeni aldınız motorunuzun sürüş dinamiklerini deneme yanılma yöntemiyle keşfetmek kaza ve canınızı ortaya koyduğunuza değmez. S.A.D Academy olarak En üst seviyede hakimiyet kazandırıp motosikletinizin patronu olmanızı sağlıyoruz.

İleri Sürüş Yol Eğitimi: Dünyada sadece İngilterede olan bir eğitim sistemidir. Bu sistem sizin hayallerinizin ve ruhunuzun istediklerinin sürüşünüze doğru aktarılmasını sağlar. Trafikte ilerlerken insan, araç, hayvan v.s,  yol şartlarından kaynaklı kaygan zemin, çukur, kum, mıcır yağ, v.s, hava şartlarından kaynaklı rüzgar, toz, ıslak, nem v.s  RİSKLERİ (POTANSİYEL TEHLİKELERİ) fark etmenizi sağlar yani farkındalığınızı artırır.

Master İleri Sürüş Yol Eğitimi: Her sn. değişen RİSKLERLE soğukkanlı bir şekilde başa çıkmak adına üst seviye eğitim almak gerekir. Siz en iyi sürüşü yapmasını bilin, tehlike anında bu üst seviye bilgi ve becerinizi eğitimle ilerletin.

İleri Sürüş Test:  Aldığınız eğitimler sonucunda sürüşünüzün ne seviyede olduğunun testitidir. Aslında sürüş checkup raporudur. AKSİ takdirde eğitim aldım zaten; ne gereği var güzel sürüyorum diyerek kendinizi kandırırsınız. Başınıza olumsuz bir şey geldiğinde nerde eksiğim var dersiniz ya da suçlanan motosiklet olur, motosiklet tehlikeli bir araç olur.

Sonuç olarak; uygulaması olmayan eğitim hamallıktır. Unutmayın ehliyet almanız sizi iyi bir sürücü yapmaz. Ehliyet değil sürücü aracı kullanır. Virajlarda  rahat değilseniz, trafikte çok sıkıştırıyorlar, motorum zor süremiyorum, motosikletim sürekli kayacak gibi geliyor, her sürüşte yoruluyorum, 6 aydır sürüş yapmadım vb sıkıntılarınız sorularınız varsa hemen bizimle iletişime geçin. Eğitim sayesinde yıllarca keyifle motosiklet kullanın.

Önce eğitim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.